Be My Valentine collaboration-Voda pro slony

29.2.2016 / Inspirace / Žádný komentář

Velmi ráda sleduji na Facebooku dortové příspěvky, které vkládají mé kolegyně a kolegové ze zahraničí, obzvláště když na mě vykoukne nějaká vzájemná spolupráce na dané téma, -( a že jich v poslední době je , jedna hezčí než druhá :). Tvůrci sladkostí pak nejsou svázány požadavky zákazníka a mohou popustit svoji fantazii a vytvořit někdy opravdu neskutečná cukrová dílka.

V únoru loňského roku jsem málem odpadla 🙂 , když mě oslovila jedna úžasná cukrářka ( Hajnalka Mayor , https://www.facebook.com/ZoricasCakeArt/?fref=ts ), zda bych se nechtěla zapojit do světové cukrářské spolupráce, která má název Be My Valentine – movie nights.

Byla jsem opravdu nadšená, dostat se do tak skvělé společnosti lidí a umělců, které obdivuji  🙂

Během asi 3 měsíců  se skupina na Facebooku zformovala do tajné skupiny, kde jsme mohli mezi sebou komunikovat, ale nesměli jsme veřejně podávat žádné informace. Bylo to takové tajemné a moc mě ta situace bavila. Dostali jsme velkou nabídku romantických filmů a naším úkolem bylo si jeden vybrat, zarezervovat a do 31.1 2016 vytvořit na náš vybraný film dort, dortovou maketu nebo cokoliv z cukru.

Musím říci, že já mám romantické filmy ráda. Je to skvělý odpočinek, ale vybrat z takového množství to byl pro mě teda oříšek. Nakonec jsem zvolila, ten co jsem měla čerstvě v paměti.

Přesně 14.2. 2016 -( každý dle svého časového pásma) jsme mohli své dílko odtajnit. Uveřejnit na svých stránkách, sdílet a podporovat celou skupinu zúčastněných umělců.

Jak se mi to povedlo, či nepovedlo se můžete podívat níže na fotu a jak se to podařilo mým cukrářským kolegům najdete zde:

http://www.bemyvalentinemovienights.com/
www.facebook.com/BeMyValentinecollab
https://vimeo.com/tartasimposibles/bemyvalentinemovienights

voda pro slony12687893_1687948034753025_8063792193935968175_n

Největší jedlé svatební šaty

31.1.2016 / Inspirace / Žádný komentář

Největší sladké svatební šaty
Na podzim roku 2015 jsem se stala součástí velkého projektu v rámci soutěže Svatební dort roku.
Bylo mi potěšením hostit u mne ve studiu své kolegyně Hanku Rawlings, Stáňu Mutlovou a občas  nám přišla pomoci i Jůlie Alexovičová :). V Brně  pro nevěstu vytvořila nádhernou čelenku další  milá kolegyně Jarka Kasálková.
Tvořili jsme maketu sladkých svatebních šatů, které nyní čekají na váš zájem v Muzeu rekordů a kuriozit v Pelhřimově. Pokud chcete tip na výlet, jeďte se do muzea podívat a nejen na šaty, určitě to stojí za to 🙂
Společné tvoření jsem si vážně užívala. Velké díky holkám, že byly ochotné celému projektu věnovat svůj čas.
Zde můžete kouknout na videa jak šaty vznikaly a na články o šatech 🙂

Takhle o nás píší například v magazínu České noviny

a takto na blogu nebo na CakesDecoru

cukrová nevěstasaty